Pravno obvestilo

Za uporabo te spletne strani velja tudi naše pravno obvestilo.

Kontaktirajte nas

Prosimo, kontaktirajte nas, če imate kakšno vprašanje o tej politiki zasebnosti.

Perrigo Pharma International D.A.C.
Treasury Building, Lower Grand Canal Street
Dublin 2
IRSKA

Pravno obvestilo

Zadnjič posodobljeno: 1. julij 2016

Dobrodošli na spletni strani LACTACYD (»spletna stran«).

Spletno stran upravlja Perrigo Pharma International Designated Activity Company (»Perrigo«, »mi« ali »nas«).

Vaše soglasje in spremembe pravnega obvestila

Z dostopom do spletne strani in njeno uporabo potrjujete, da ste pregledali pravno obvestilo in z njim soglašate.

Spletna stran, njena vsebina in to pravno obvestilo se lahko občasno posodobijo ali spremenijo brez predhodnega obvestila. Z dostopom do spletne strani in njeno uporabo po posodobitvi ali spremembi vas posodobitve ali spremembe obvezujejo. Zato, prosimo, to pravno obvestilo periodično pregledujte.

Razpoložljivost spletne strani

Spletna stran je narejena skladno z zakoni in predpisi Evropske unije in je namenjena le rezidentom Evropske unije. Dostop do spletne strani morda za določene osebe ali v določenih državah zunaj Evropske unije ni zakonit.

Če do spletne strani dostopate zunaj Evropske unije, to delate na svojo odgovornost.

Ni vir zdravstvenih nasvetov

Ta spletna stran in njena vsebina sta predstavljeni v splošni obliki ter sta na voljo le za informacijske namene.

Nista pa namenjeni ali priporočeni kot nadomestilo za strokovne zdravstvene nasvete. Namen ničesar na tej spletni strani ni medicinska diagnoza ali zdravljenje in se ne uporablja kot tako. Glede vseh zdravstvenih stanj ali zdravljenja se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali drugim usposobljenim izvajalcem zdravstvene dejavnosti. Nikoli ne ignorirajte zdravstvenega nasveta ali ne odlašajte z iskanjem zdravstvenega nasveta zaradi nečesa, kar ste prebrali na tej spletni strani.

Informacije o izdelkih in/ali storitvah

Informacije na tej spletni strani se lahko razlikujejo od države do države ter v vsaki državi morda niso na voljo vsi izdelki in/ali storitve. Sklicevanje na izdelek ali storitev ne pomeni, da je ali bo ta izdelek ali storitev na voljo v vaši državi. Za izdelke in storitve, omenjene na tej spletni strani, morda veljajo drugačne regulatorne zahteve, kar je odvisno od države. Nič na tej spletni strani se ne sme razumeti kot promocija ali oglaševanje izdelka ali storitve, ki v zadevni državi ni dovoljena.

Avtorske pravice in uporaba informacij

Lastnik ali nadzornik spletne strani in njene vsebine, ki sta zaščiteni z avtorskimi pravicami, je Perrigo.

Do informacij, vključno z besedili, slikami, avdio in video posnetki, lahko dostopate in jih prenašate s spletne strani za svojo osebno, nekomercialno uporabo, ne smete pa spletne strani in njene vsebine spreminjati ali razmnoževati. Spletne strani ali njene vsebine ne smete deliti, spreminjati, prenašati, ponovno uporabiti ali drugje objavljati. Perrigo ne jamči, da vaša uporaba podatkov na tej spletni strani ne bo posegla v pravice tretjih oseb. Razen omejenega pooblastila za uporabo, kot je navedeno v tem odstavku, nimate nobenega dovoljenja ali druge pravice do spletne strani ali dela njene vsebine.

Blagovne znamke

Blagovne znamke, storitvene znamke, trgovska imena in porekla na tej spletni strani ščitita nacionalna in mednarodna zakonodaja. Ne smete jih uporabljati brez predhodnega pisnega pooblastila lastnika blagovne znamke. Brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika blagovne znamke vam ni odobreno ali podeljeno nobeno dovoljenje ali druga pravica do blagovnih znamk, storitvenih znamk, trgovskih imen in porekel.

Izjava o jamstvih

Perrigo se razumno trudi, da bi bili spletna stran in njena vsebina pravilni in posodobljeni; vendar pa ne izjavljamo ali jamčimo, da sta spletna stran in njena vsebina točni ali popolni. SPLETNA STRAN IN NJENA VSEBINA STA ZAGOTOVLJENI »V TEM STANJU«. PERRIGO NE JAMČI ZA POPOLNOST, TOČNOST,

RAZPOLOŽLJIVOST, NEKRŠENJE ALI PRIMERNOST SPLETNE STRANI IN NJENE VSEBINE ZA DOLOČEN NAMEN. CHEFARO NE IZJAVLJA ALI JAMČI, DA SPLETNA STRAN IN NJENA VSEBINA NE VSEBUJETA VIRUSOV, ČRVOV ALI DRUGIH KOD, KI LAHKO IMAJO OKUŽEVALNE ALI UNIČEVALNE LASTNOSTI.

PERRIGO IN NOBENO DRUGO PODJETJE V SKUPINI PERRIGO PHARMA

ALI KATERA KOLI DRUGA OSEBA, VKLJUČENA V OBLIKOVANJE ALI GOSTOVANJE TE SPLETNE STRANI ALI NJENE VSEBINE, NISO ODGOVORNI ZA NEPOSREDNO, NAKLJUČNO, POSLEDIČNO, POSREDNO ALI KAZENSKO ŠKODO ZARADI DOSTOPANJA, UPORABE, NEZMOŽNOSTI UPORABE, ZANAŠANJA ALI NAPAKE ALI IZPUSTITVE NA SPLETNI STRANI ALI NJENI VSEBINI. Ker nekatere jurisdikcije ne dovolijo izključevanja ali omejevanja določenih jamstev in/ali odgovornosti, ta izključevanja ali omejevanja morda za vas ne veljajo.

Veljavna zakonodaja in pristojno sodišče

Vse zahtevke, povezane s to spletno stranjo in njeno vsebino, ureja zakonodaja Irske. Z uporabo te spletne strani soglašate z izključno pristojnostjo irskih sodišč.

Povezave do drugih spletnih strani

Ta spletna stran lahko vsebuje reference ali povezave do drugih spletnih strani, ki jih ne upravlja Perrigo in za katere to pravno obvestilo ne velja. Te reference ali povezave so vam na razpolago, Perrigo pa ni odgovoren za nobeno škodo ali poškodbe, ki bi izhajale iz teh spletnih strani ali referenc ali povezav do njih. Prosimo, zapomnite si, da ste le vi odgovorni za obisk takih spletnih strani.

Povezave do spletne strani

Brez predhodnega pisnega dovoljenja Perriga ni dovoljeno nobeno uokvirjanje, globoko povezovanje, zrcaljenje ali ponovno prenašanje spletne strani ali njene vsebine ali citiranje ali uporaba cele spletne strani ali njenih delov ali njene vsebine na spletnih straneh tretjih oseb. Če vas zanima povezovanje z našo spletno stranjo, prosimo, stopite v stik z nami prek spodaj navedenega naslova.

Politika zasebnosti

Za vašo uporabo te spletne strani velja tudi naša politika zasebnosti.

Kontaktirajte nas

Prosimo, kontaktirajte nas, če imate kakšno vprašanje o tem pravnem obvestilu.

Perrigo Pharma International D.A.C.
Treasury Building, Lower Grand Canal Street
Dublin 2
IRSKA