Zakaj je Lactacyd edinstven?

VSEBUJE naravno mlečno kislino

Pomaga pri rasti dobrih bakterij vaginalne flore

ZAGOTAVLJA uravnotežen pH

ohranja naravno kislost intimnih delov

UČINKOVITOST IN VARNOST Klinično testiran

dokazano dober partner za intimno nego

LETA znanja in izkušenj

ki jim zaupajo milijoni žensk po vsem svetu

Popoln nabor izdelkov

za intimno nego za vsako življenjsko obdobje ali simptom

Naravne aktivne sestavine

Obogaten z naravnimi aktivnimi sestavinami z blagodejnim delovanjem

Zgodba blagovne znamke Lactacyd

Pri Lactacydu verjamemo, da zdravje žensk zahteva posebno pozornost in nego. Z več kot 60-letnimi izkušnjami je Lactacyd strokovnjak za žensko nego z dediščino, posvečeno intimni negi.

Lactacyd so leta 1950 ustanovili francoski strokovnjaki, ki so želeli ustvariti učinkovit izdelek za preprečevanje draženja. Med preskušanjem najboljših sestavin so odkrili prednosti mlečne kisline. Žensko telo mlečno kislino proizvaja na naraven način kot zaščito za intimne dele. Rezultat njihovih raziskav je bil izdelek za intimno higieno, ki je ženskam zagotovil iskano nežno nego. Učinkovitost in sprejemljivost te blage nege so dokazali številni preskusi, z uporabo pa so ju potrdili milijoni žensk po vsem svetu.

Pri Lactacydu resnično razumemo potrebe žensk, povezane z intimno nego, ter nudimo izdelke za vsako življenjsko obdobje in rešitve za vaše vsakodnevne potrebe po svežini in udobju.

Vprašanja o Lactacydu

Pogosto zastavljena vprašanja o Lactacydu

Kaj je sirotka?

Sirotka je naravna sestavina, pridobljena iz mleka. Uporablja se za stabilizacijo in ohranjanje zaščitnega okolja zunanjega spolovila.

Kako se uporablja ženska intimna nega? Ali jo lahko uporabljam vsak dan?

Lactacyd se lahko uporablja kot tekoče milo za zunanjo uporabo na intimnih delih med prhanjem ali kopanjem. Spenite ga in nato dobro splaknite pod tekočo vodo. Previdno osušite s čisto brisačo.
Uporabljajte ga le na zunanjem delu spolovila. Izdelki Lactacyd imajo prilagojen pH, ki upošteva naravno kislost nožnice.
So posebej blagi in ne vsebujejo mila, zato so primerni za vsakodnevno uporabo.

Za umivanje nožnice že leta uporabljam tekoče in trdo milo in nimam nobenih težav. Ali res moram uporabljati izdelke za intimno nego?

Mila v kateri koli obliki (tekoči ali trdi) imajo običajno visok pH, ki je daleč od pH naravnega okolja nožnice.
Takšni izdelki le škodijo naravni kislosti nožnice, ki predstavlja zaščito pred slabimi bakterijami. Izdelki Lactacyd imajo prilagojen pH, ki upošteva naravno kislost nožnice.
So zelo blagi in ne vsebujejo mila, zato so primerni za vsakodnevno uporabo.

Kaj je laktična kislina?

Laktična kislina se imenuje tudi mlečna kislina. Ta se naravno proizvaja v koži spolovila in notranjosti nožnice, kar ustvarja naravno kislo okolje.

Naravna kislost prispeva k popolnemu ravnovesju nožnične flore. Zato so dobre in slabe bakterije, ki so prisotne v nožnici, v ravnovesju, kar intimne dele ščiti pred vsemi vrstami okužb. Mlečno kislino proizvajajo laktobacili (dobre bakterije), k njihovemu razvoju prispeva tudi kislo okolje (nizek pH).

Izdelki Lactacyd vsebujejo biološko L-mlečno kislino, kakršno telo proizvaja naravno, in imajo prilagojen pH, ki upošteva naravno kislost nožnice.

Kaj so laktobacili?

Laktobacili so vrsta bakterij v nožnični flori, ki proizvajajo mlečno kislino. Mlečna kislina ustvarja kislo okolje, ki nožnico ščiti pred pretiranim razvojem škodljivih bakterij, ki lahko povzročijo številne okužbe. Večje je število laktobacilov, stabilnejše je naravno kislo okolje v nožnici.

Ali lahko Lactacyd uporablja vsaka ženska?

Da, na milijone žensk z zadovoljstvom uporablja Lactacyd. Lactacyd nudi popoln nabor izdelkov za intimno nego, ki so prilagojeni vsakemu življenjskemu obdobju, od prve menstruacije do menopavze.

V kateri starosti lahko začnete uporabljati Lactacyd?

Lactacyd se lahko uporablja od prve menstruacije. Na splošno se menstruacija začne okrog 12. leta starosti, lahko pa tudi prej ali pozneje. Pod vplivom hormonov se lahko začnejo pojavljati izcedki in neprijeten vonj. Izdelki Lactacyd za dnevno intimno nego lahko prispevajo k ohranjanju naravnega ravnovesja vaših intimnih delov in vam pomagajo, da se počutite sveže in samozavestno.

Ali se lahko Lactacyd uporablja vsak dan?

Izdelki Lactacyd imajo prilagojen pH, ki upošteva naravno kislost nožnice. So tudi zelo blagi in ne vsebujejo mila, zato so primerni za vsakodnevno uporabo.

Ali je Lactacyd primeren za notranjo uporabo?

Ne, izpiranje notranjosti nožnice ni potrebno. Nožnica se čisti sama, zato notranjosti ni potrebno izpirati. Poleg tega je nožnična prha dejavnik tveganja za razvoj bakterijske vaginoze (BV). Čisti in sveži se boste počutili z uporabo blagega čistilnega izdelka, ki preprečuje neprijetne vonjave, kot je Lactacyd za umivanje zunanjega dela spolovila.

Kje lahko kupim Lactacyd?

Izdelki Lactacyd so vam na voljo v vseh bolje založenih drogerijah in trgovinah široke potrošnje.
Izdelki Lactacyd Pharma so na voljo v vaši izbrani lekarni ali specializirani trgovini.

Katere izdelke lahko uporabljam za preprečevanje neprijetnega vonja?

Za preprečevanje neprijetnega vonja začnite z blago čistilno nego, kot je Lactacyd Fresh. Ta vsebuje aktivne sestavine za preprečevanje neprijetnega vonja.

Zakaj je Lactacyd drugačen?

Izdelki Lactacyd vsebujejo sestavine, kot je mlečna kislina, ki prispeva k naravni zaščiti nožnice. Imajo prilagojen pH, ki upošteva naravno kislost nožnice. So tudi zelo blagi in ne vsebujejo mila, zato so primerni za vsakodnevno uporabo.